Alarmsysteem huis Helvoirt: HomeLock® is dé alarminstallatie voor particulieren Helvoirt

Alarmsysteem huis Helvoirt: HomeLock® is dé alarminstallatie voor particulieren Helvoirt

 

Alarmsysteem huis Helvoirt

Speciaal voor woonhuizen hebben de beveiligingsbedrijven Locked Safe Holland en LSH Security een totaalconcept ontwikkeld waarmee de bewoners optimale veiligheid geboden wordt. Het HomeLock® concept behelst de installatie van een adequaat, voordelig en eenvoudig op maat te maken alarmsysteem door Locked Safe Holland tot de alarmopvolging door LSH Security en de unieke nachtschadeservice. Locked Safe Holland en LSH Security zijn lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven – VEB – en het HomeLock® alarmsysteem huis voldoet dan ook aan de huidige normen voor een VEB certificaat waarmee u korting bij uw verzekeraar kunt bedingen.

Eenvoudig uitbreidbare huisbeveiliging

Het HomeLock® huisalarm bestaat standaard uit een PIR detector – Passive Infrared – in de hal of entree en in de woonkamer, een alarmcontact voor de achter- en voordeur, een sirene, een GSM internet- en telefoonkiezer en een eenvoudig te bedienen controlepaneel met een noodstroomaccu. De alarminstallatie is draadloos en heeft een GSM datakaart voor stil alarm. Voor een razendsnelle alarmopvolging is de woonhuisbeveiliging aangesloten op de meldkamer van LSH Security. Het HomeLock® alarmsysteem huis is heel eenvoudig uit te breiden met andere componenten als extra detectoren, glasbreukmelders, een bewakingscamera en een intercomsysteem met deurintercom. Zo is het HomeLock® beveiligingssysteem aan iedere situatie en iedere woning aan te passen en perfect op maat te maken en kan het zelfs dienstdoen als ouderen alarm.

Waarom het Homelock® alarmsysteem Helvoirt

  • Voldoet aan de eisen van de VEB;
  • Gemakkelijk aan iedere situatie aan te passen;
  • Compleet concept: installatie, alarmopvolging, nachtschadeservice;
  • Met de snelste alarmopvolging Bommelerwaard;
  • Stil alarm en oorverdovende sirene;
  • Voordelige tarieven.

Alarmopvolging door LSH Security

Hoewel de aanwezigheid van een alarmsysteem in huis inbrekers vaak al voldoende afschrikt en daarom een goede inbraakpreventie is, komt het toch voor dat inbrekers hun slag proberen te slaan. Zodra het alarm afgaat krijgt u een telefoontje met ingesproken boodschap over het alarm of een sms’je waarin u kunt lezen welke detector iets heeft waargenomen of welk deuralarm of raambeveiliging verbroken is. Ook LSH Security krijgt de melding en gaat onmiddellijk naar uw woning. Het kan zijn dat het alarm meteen wordt afgezet, bijvoorbeeld door een thuisgekomen huisgenoot. In dat geval wordt er geen verdere actie ondernomen. Als u echter zeker weet dat het geen huisgenoot is die het alarm heeft afgezet en er volgens u wel degelijk iets aan de hand moet zijn, kunt u onmiddellijk de politie of LSH Security bellen. Zij zullen dan meteen poolshoogte nemen.

Nachtschadeservice

Mocht er een inbraak hebben plaatsgevonden of een poging daartoe, dan zal LSH Security nog diezelfde nacht aangifte doen bij de politie en maatregelen nemen om eventuele schade zo snel mogelijk te herstellen. U hoeft zelf niets te doen, LSH Security regelt alles voor u en u krijgt een volledig rapport waarmee u naar de verzekeringsmaatschappij kunt voor uitkering van de vergoeding. De door LSH Security gemaakte kosten worden ook door de verzekering gedekt, deze vallen onder ‘opruimkosten’.
Wilt u ook uw huis beveiligen met het Homelock® alarmsysteem Helvoirt huis, of wilt u meer informatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact