Beveiligingssysteem Est HomeLock®: VEB erkend alarmsysteem particulieren Est

Beveiligingssysteem Est HomeLock®: VEB erkend alarmsysteem particulieren Est

 

Beveiligingssysteem Est HomeLock®

HomeLock® is een beveiligingssysteem dat is ontwikkeld door VEB-erkend beveiligingsbedrijf Locked Safe Holland en bewakingsbedrijf LSH Security dat ook lid is van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. HomeLock® is een concept voor een zeer complete woonhuisbeveiliging, speciaal ontwikkeld voor particulieren, en behalve een alarminstallatie – draadloos – behoort ook de alarmopvolging en de nachtschadeservice tot de huisbeveiliging. Daarmee is HomeLock® niet alleen de beste manier van inbraakpreventie, maar ook voor de afhandeling van een inbraak of poging tot inbraak als het toch zover komt. Omdat u een VEB certificaat ontvangt als het huisalarm is geïnstalleerd, kunt u bij uw verzekeringsmaatschappij een korting op de premie bedingen.

Geschikt voor elke woning en elke situatie

Het HomeLock® beveiligingssysteem is heel eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan elke woning en situatie. Standaard bestaat de alarminstallatie woning uit een Passive Infrared – PIR – systeem voor de woonkamer en de entree, een alarmcontact op de voordeur en achterdeur, een centrale regelkast en bedieningspaneel, een luide binnensirene en een stil alarmaansluiting op de LSH Security alarmcentrale. Het is mogelijk extra alarmcontacten, raambeveiliging, PIR detectoren of bijvoorbeeld een branddetector of glasbreukmelder op het systeem aan te sluiten. Ook een intercomsysteem met bijvoorbeeld een deurintercom en bewakingscamera kunnen in het beveiligingssysteem worden opgenomen. Ook een apart ouderen alarm is eenvoudig te realiseren.

Het HomeLock® beveiligingssysteem Est

  • Uniek en voordelig totaalconcept;
  • VEB-erkend;
  • Alarmopvolging + nachtschadeservice;
  • Stilalarm mogelijkheid;
  • Luide sirene;
  • Inclusief installatie en onderhoud.

Speciaal hang- en sluitwerk is niet genoeg als beveiligingssysteem Est

De meeste inbraken duren nog geen vijf minuten en een inbreker heeft ook bij een woning met speciaal hang- en sluitwerk vaak maar een halve minuut nodig om binnen te komen. Voor de meeste mensen is het idee dat een inbreker in huis is geweest terwijl zij lagen te slapen, erg schokkend. Dat zal u niet gebeuren met de HomeLock® alarminstallatie met sirene. De perfecte manier om uw huis te beveiligen is dan ook met een adequaat werkend raam- en deuralarm. Bovendien begint een inbreker niet zo snel aan een inbraak in een goed beveiligde woning, een draadloze alarminstallatie geldt dan ook als een uitstekende vorm van inbraakpreventie. Ook uw verzekeraar weet dit en biedt dan ook korting op de verzekeringspremie voor woningen met een VEB-erkend beveiligingssysteem.

Alarmopvolging en nachtschadeservice van LSH Security

LSH Security heeft de snelste alarmopvolging van de regio Bommelerwaard en iets daarbuiten. Mocht er ondanks de goede beveiliging toch ’s nachts bij u worden ingebroken, dan zorgt LSH Security nog dezelfde nacht voor aangifte bij de politie en ook aan het herstel van eventuele schade wordt meteen begonnen. LSH Security maakt het complete dossier voor de verzekeraar klaar, daar hoeft u zelf niets aan te doen. Deze nachtschadeservice zit bij het HomeLock® concept inbegrepen en de door ons gemaakte kosten voor het herstel van de schade worden door de verzekering vergoed. Een geruststellende gedachte als u te maken hebt gehad met een inbraak of poging tot inbraak. Wij kunnen dan ook gerust stellen dat het HomeLock® beveiligingssysteem een uitstekend product is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact