Draadloos alarmsysteem Beneden Leeuwen: HomeLock® huisalarm van Locked Safe Holland Beneden Leeuwen

Draadloos alarmsysteem Beneden Leeuwen: HomeLock® huisalarm van Locked Safe Holland Beneden Leeuwen

 

Draadloos alarmsysteem Beneden Leeuwen

Het draadloze alarmsysteem HomeLock® is een totaalconcept voor woonhuisbeveiliging dat ontwikkeld is door de VEB-erkende beveiligingsbedrijven Locked Safe Holland en LSH Security. Het beveiligingssysteem is speciaal ontwikkeld voor particulieren en bestaat standaard uit een alarmcontact voor de voor- en achterdeur, een PIR – Passive Infrared – detector in de woonkamer en de entree, een alarm met oorverdovende sirene, een GSM telefoon- en internetkiezer en een controlepaneel. Het geheel is tevens voorzien van een noodstroomaccu en is aangesloten op de alarmcentrale van LSH Security. De HomeLock® alarminstallatie woning is heel eenvoudig uit te breiden met andere opties. Denkt u daarbij aan glasbreukmelders, branddetectoren, extra raambeveiliging of deuralarm, een bewakingscamera en intercomsysteem. U kunt met deze extra mogelijkheden het huisalarm ook geschikt maken voor ouderen alarm. Naast de standaard alarminstallatie omvat het concept ook de alarmopvolging en de nachtschadeservice door LSH Security in de regio Bommelerwaard.

Waarom een alarmsysteem

Inbrekers moeten zo snel mogelijk werken om hun slag te slaan en alle maatregelen die u neemt waarmee het langer duurt om binnen te komen, zijn meegenomen. Toch heeft een inbreker in de meeste gevallen maar 30 seconden nodig om met geavanceerde gereedschappen een woning te betreden, óók als deze van speciaal hang- en sluitwerk zijn voorzien. Maar een draadloos alarmsysteem met sirene en snelle alarmopvolging schrikt een inbreker zeker af, hij zal zo’n beveiligde woning niet snel uitkiezen. Dat is niet alleen voor u een prettig gevoel, maar ook uw verzekeringsmaatschappij is hier blij mee en zal u een korting op uw premie geven als uw huisalarm is geïnstalleerd door een VEB-erkend beveiligingsbedrijf en aan alle normen voldoet. Het draadloos alarmsysteem van HomeLock® voldoet aan alle eisen en na installatie door de alarminstallateur van het VEB-erkende Locked Safe Home krijgt u het VEB certificaat waarmee u korting krijgt op uw verzekeringspremie.

HomeLock® draadloos alarmsysteem Beneden Leeuwen

  • Voordelig en compleet beveiligingsconcept;
  • Voldoet aan alle gestelde eisen van de verzekeraar;
  • Geschikt voor elk type woning;
  • Installatie door VEB-erkend beveiligingsbedrijf;
  • Sirene en stil alarm mogelijk;
  • Snelste alarmopvolging van de regio.

Alarmopvolging en nachtschadeservice

Ook als u een perfect werkend draadloos alarmsysteem hebt als de HomeLock® huisbeveiliging, kan het voorkomen dat u ongewenst bezoek krijgt. Als het alarm afgaat, krijgt u meteen een telefoontje of een sms’je waarin u kunt lezen welke detector of welk deuralarm is afgegaan. Als het alarm meteen weer wordt uitgeschakeld, ontvangt u ook daar direct bericht over. Vertrouwt u het niet, dan kunt u rechtstreeks naar de politie en LSH Security bellen om poolshoogte te laten nemen. Mocht er sprake zijn van een inbraak, dan zorgt LSH Security dezelfde nacht nog voor aangifte bij de politie en voor een snel herstel van eventuele schade. U ontvangt vervolgens een compleet dossier over de inbraak voor de verzekeraar. Over de door LSH Security gemaakte kosten hoeft u zich geen zorgen te maken, die vallen onder ‘opruimkosten’ en worden door de verzekering gedekt.
Neemt u contact met ons op als ook u de veiligheid van het HomeLock® draadloos alarmsysteem Beneden Leeuwen met alarmopvolging en nachtschadeservice wenst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact