Homelock concept

Homelock® Concept

Hét beveiligingsconcept
voor particulieren

Het Homelock® concept

Eind ’98 heeft Locked Safe Holland een totaalconcept in beveiliging bedacht en de naam Homelock® geregistreerd. Het idee achter dit concept is dat er voor elk type woonhuis of kleinbedrijf een betaalbare basisoplossing werd geboden voor een vaste prijs inclusief montage. De kracht van Homelock, is dat er tevens een totaalservice kan worden afgesproken, dus inclusief onderhoud, alarmcentrale en alarmopvolging door onze eigen bewakingsdienst LSH Security.

Bij het vernieuwde Homelock concept gaan we ook nu nog uit van een basispakket, maar bieden we drie verschillende instapmogelijkheden. Door de jaren heen heeft Locked Safe Holland verschillende merklijnen gevoerd. Nog steeds wordt volledige ondersteuning gegeven op alle reeds eerder gemonteerde alarminstallaties en kunnen componenten indien nodig vervangen worden. Er zijn zelfs nog steeds oude Homelock alarminstallaties actief, die door goed onderhoud efficiënt en stabiel functioneren. Met de keuze voor ons Homelock concept heeft uw alarmsysteem dus gegarandeerd een lange levensduur! U kunt kiezen voor koop of huurkoop.

Sleutelhouder & alarmopvolging

Door Locked Safe Holland Security als sleutelhouder aan te stellen met het dienstenpakket van alarmopvolging en nachtschadeservice bent u ervan verzekerd dat uw beveiliging in goede handen is als u afwezig bent. Onze medewerkers behartigen altijd de belangen van onze opdrachtgevers als die aan het werk of op vakantie zijn.

Wij willen onze klanten dag én nacht ont-zorgen en denken mee met elke gezinssituatie en bieden totaalbeveiliging, die betaalbaar is voor elke portemonnee.

Wij willen onze klanten dag én nacht ontzorgen en denken mee met elke gezinssituatie.

Huisdiervriendelijk

Heeft u dieren in huis en wilt u toch uw woonhuis goed beveiligen? Het lijkt bijna onmogelijk, maar Locked Safe Holland biedt de mogelijkheid om uw huis van binnenuit goed te beveiligen en uw huisdier(en) toch vrij in huis rond te laten lopen.

Uw huisdier wordt bij het opstellen van het beveiligingsplan meegenomen en het alarmsysteem hierop afgestemd. De alarmsystemen, zowel bedraad als draadloos, hebben detectoren die op basis van een dubbele detectiebron werken. Ook zijn er detectoren beschikbaar die ingesteld kunnen worden op het gewicht van uw huisdier(en).

Intercomsystemen

Met een intercomsysteem hoort u altijd direct wie er voor uw deur staat voordat u open hebt gedaan. U pakt de hoorn en u heeft een heldere spraakverbinding met de persoon die bij u heeft aangebeld. Ook kunt u met de intercom de deur op afstand openen en uw bezoeker toegang verlenen. De intercomsystemen van Locked Safe Holland werken eenvoudig, goed en hebben een mooi design, ontworpen voor optimale communicatie.

Digitale deurspion

Altijd weten wie er voor uw (voor)deur staat? Een digitale deurspion biedt de oplossing en geeft u altijd een haarscherp beeld. Zo brengt u meer veiligheid in uw omgeving.

Brandbeveiliging

Met een brandbeveiligingssysteem voorkomt u dat bij brand de veiligheid van uzelf of uw gasten in gevaar komt of dat kostbare bezittingen verloren gaan. Een tijdige signalering van brand en/of rookontwikkeling is dan ook van onschatbaar belang.

Met een vakkundig geïnstalleerd brandbeveiligingssysteem, met onder andere rookmelders wordt u door een brandalarm op tijd gewaarschuwd als er brand uitbreekt. U kunt er ook voor kiezen om de rookmelders aan te sluiten op uw alarmsysteem. Dan wordt het signaal doorgegeven aan de meldkamer en wordt er de nodige actie ondernomen.

Alarmsysteem merken die wij voeren:

Texecom, DSC, Scantronic, Abus, Terxon, Jablotron Profi 60, Jablotron Oasis 80, Jablotron 100 serie

Camerasysteem merken die wij voeren:

X-Gen, TV Logic, Win4Net, Viscoo, Abus

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact