Inbraakbeveiliging Kerkwijk: het HomeLock® alarmsysteem van Locked Safe Holland Kerkwijk

Inbraakbeveiliging Kerkwijk: het HomeLock® alarmsysteem van Locked Safe Holland Kerkwijk

 

Inbraakbeveiliging Kerkwijk

De meeste inbraken worden binnen vijf minuten gepleegd, een inbreker heeft doorgaans maar een halve minuut nodig om ergens binnen te komen. Inbraakvertragende maatregelen als speciaal hang- en sluitwerk zijn belangrijk, maar een alarminstallatie met snelle alarmopvolging is het allerbelangrijkste, óók als inbraakpreventie. Een inbreker laat een woning met goede woonhuisbeveiliging nou eenmaal liever links liggen. Dat weet uw verzekeringsmaatschappij ook en daarom kunt u met de juiste huisbeveiliging korting op uw verzekeringspremie krijgen. De HomeLock® inbraakbeveiliging voldoet geheel aan de eisen van de verzekeringsmaatschappijen. De beveiligingsbedrijven Locked Safe Holland en LSH Security zijn namelijk lid van de VEB, de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven.

Het HomeLock® inbraakbeveiligingspakket

HomeLock® is een zeer complete alarminstallatie woning, die speciaal geschikt is voor particulieren. Standaard bestaat het HomeLock® huisalarm uit de volgende componenten: een centraal controlepaneel met een noodstroomaccu, een alarmcontact voor- en achterdeur, een PIR – Passive Infrared – detector in de woonkamer en één in de hal/entree, een oorverdovende binnensirene, GSM telefoon/internetkiezer en een aansluiting op de alarmcentrale van het VEB-erkende beveiligingsbedrijf LSH Security voor een razendsnelle alarmopvolging. De HomeLock® inbraakbeveiliging is bovendien eenvoudig uit te breiden met verschillende componenten als extra of andersoortige detectoren, extra raambeveiliging, deuralarm, ouderenalarm, glasbreukmelders, bewakingscamera en een intercomsysteem met bijvoorbeeld een deurintercom.

Daarom HomeLock® inbraakbeveiliging

  • Zeer compleet door eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden;
  • Voldoet aan de eisen om korting op de verzekeringspremie te krijgen;
  • Voor elk woonhuis geschikt;
  • Scherpe tarieven;
  • Geïnstalleerd door VEB-erkend beveiligingsbedrijf;
  • Oorverdovende sirene en stil alarm mogelijk;
  • Supersnelle alarmopvolging.

Stil alarm en LSH Security

Als het alarm afgaat van uw HomeLock® inbraakbeveiliging Kerkwijk, ontvangt u onmiddellijk een sms of een telefoontje over het alarm. Als het alarm is veroorzaakt door een huisgenoot die het alarm meteen afzet, krijgt u ook daar een melding van. Als u ervan overtuigd bent dat het niet een huisgenoot is die het alarm heeft uitgeschakeld – en er dus echt wordt ingebroken – dan kunt u meteen het alarmnummer van de politie bellen én naar LSH Security. Met het HomeLock® inbraakbeveiligingsconcept bent u namelijk ook verzekerd van de supersnelle alarmopvolging én de nachtschadeservice van ons VEB erkende beveiligingsbedrijf.

Nachtschadeservice

Mocht u toch slachtoffer worden van inbraak, ondanks de aanwezigheid van een uitstekend huisalarm, dan hebt u met de HomeLock® inbraakbeveiliging recht op onze snelle alarmopvolging én de nachtschadeservice. Deze unieke nachtschadeservice betekent dat wij dezelfde nacht nog aangifte doen bij de politie en de schade voor u afhandelen. Daar hoeft u zelf helemaal niets voor te doen. Na de professionele afhandeling ontvangt u van ons een compleet dossier dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt geven, waarna de verzekeraar tot uitbetaling kan overgaan. Bovendien vergoedt de verzekering alle door ons gemaakte kosten voor het herstellen van de schade als zijnde ‘opruimkosten’.

Meer weten

Wilt u meer informatie over de HomeLock® inbraakbeveiliging en de mogelijkheden en kosten om uw huis te beveiligen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden voor een perfecte, voordelige inbraakbeveiliging op maat met u te bespreken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact